Agenda

Loading Events

Tornar a Agenda | « All Events

  • This event has passed.

Acció Solidària Groupalia – Burger Week

Després d’haver-se celebrat a ciutats com Nova York, Londres o Chicago, arriba a Barcelona la Burger Week, una proposta que vol retre homenatge als orígens d’aquest producte, reunint els locals de la ciutat que guardin certa estètica americana, els quals ofereixen un menú especial –format per una hamburguesa, patates, postres i refresc– a 9+1 €. Que per què 9+1€? Perquè un euro de cada menú es destina a programes d’Ajuda a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja.

Apunteu-vos-hi, del 16 al 26 d’octubre, a través de Groupalia. En alguns dels locals podreu gaudir del menú fins a finals d’any, mentre que en els altres l’oferta s’allarga fins a finals d’octubre. Tant si sou amants de les hamburgueses com si encara les heu de descobrir, animeu-vos a participar en aquesta iniciativa que barreja gastronomia i solidaritat. Podeu veure els locals que participen seguin el seguent enllaç!

Fatal error: Call to undefined function tribe_events_single_event_meta() in /usr/home/entaulat.org/web/1AH/wp-content/themes/cr/tribe-events/single-event.php on line 85