Projectes / Altres projectes al territori

A banda dels projectes d’alimentació infantil que la Creu Roja desenvolupa de forma generalitzada arreu del territori català, hi ha d’altres programes vinculats a l’alimentació infantil que es realitzen puntualment en alguna de les assemblees locals i comarcals de la institució humanitària.

Casals
En molts d’aquests espais d’oci i lleure que organitza la institució humanitària durant el període de vacances escolars, es garanteix un àpat complert i equilibrat al dia als nens i nenes assistents.

Distribució d’aliments frescos
Es fa a diverses assemblees locals de la Creu Roja, gràcies a les donacions de petits comerços de proximitat o els excedents de producte fresc (fruita i hortalisses) que donen els pagesos i alguns supermercats.

Alimentació infantil de 0 a 3 anys
Es reparteixen aliments específics per a la primera infància com ara llet de continuació o cereals en pols, que les famílies poden adquirir a l’establiment comercial mitjançant un val de compra per a aquests productes.

Programa d’Aliments
El Programa d’Aliments és un pla de la Unió Europea (UE) per distribuir productes de primera necessitat entre les persones en situació de vulnerabilitat. 1 de cada 4 beneficiaris són infants.

Mitjançant el Programa d’Aliments de la UE de 2013, la Creu Roja ha distribuït 5,6 tones d’aliments a 165.827 persones arreu de Catalunya, el 23,64% d’elles infants, mitjançant 464 entitats.

Tots aquests projectes estan alineats amb l’Aliança Humanitària i tenen la mateixa finalitat que la resta de programes que es porten a terme de forma generalitzada arreu de Catalunya: garantir una alimentació saludable als infants en situació de gran vulnerabilitat.

Vídeo relacionat

Vull donar ara
Altres projectes al territori