Projectes / Berenars

Un dels projectes més estesos entre les assemblees locals i comarcals per garantir una alimentació saludable als infants en risc són els berenars que es reparteixen en una vintena d’espais de la institució humanitària, majoritàriament gestionats per Creu Roja Joventut (CRJ).

La institució humanitària distribueix berenars en una vintena de Centres de Mediació Social o espais de reforç escolar, on el voluntariat ajuda a fer els deures a infants en situació vulnerable, a més d’organitzar activitats de lleure  per promoure els hàbits de vida saludables.

En aquests espais, presents a les quatre demarcacions catalanes, 600 infants berenen abans de fer el reforç escolar, entre 1 i 5 cops a la setmana, depenent de la seva periodicitat d’assistència al centre. Els infants assisteixen al centre una vegada han acabat les classes a l’escola, a les tardes.

A més, en alguns casos puntuals, es donen berenars-sopars en centres d’esplai de la Creu Roja, on els infants i joves també van després d’acabar l’escola.

Vídeo relacionat

Vull donar ara
Berenars