Ells ja hi col·laboren

Miqui Puig, músic

La idea és clara, cal fer “l’indio” i més quan ets un nen. Cal que la vida t’entri per la pell, amb la suor del joc, amb els traus d’un pal que et deixa a la cama una marca que amb el temps esdevindrà part de la teva història, el teu mapa emocional. Una peça musical per una campanya com aquesta necessitava d’un component lúdic extra que ens fes treure “ferro” a l’assumpte”.
És per això que amb els realitzadors de l’espot vàrem acordar fer una peça ballable, divertida i molt “trotona”. I jo volia que el cor fes “l’indio”, que les veus fossin tribals, innocents i molt fàcils. Que tothom pensés en dur-se la mà a la boca i en el cantar de la melodia tapessin i destapessin per aconseguir aquest efecte.
El músic imagina, però mai es capaç de calcular-ne l’abast, ara, ja amb les imatges col-locades al lloc, és quan un veu que tot quadra i que sí, que allò funciona. Somric feliç. Des del minut inicial, tenia clar que hi volíem ser en aquest projecte, en aquesta campanya necessària, en aquest punt de l’història on ajudar no és opcional: és un deure.
Les gràcies a tots els involucrats, als músics de l’Agrupació Cicloturista, a l’estudi Bucbonera records, a Comunica alternativas MK, Mediapro i als equips de Creu Roja Catalunya per pensar en mi.
Ara només cal que escolteu bé la cançó i feu “l’indio”, es fàcil, de debò.

Vull donar ara
Miqui Puig, músic