Projectes / Beques de Secundària #Menjarsalinsti

L’objectiu de #Menjarsalinsti és garantir que els estudiants de secundària en situació de vulnerabilitat puguin comptar amb una alimentació saludable. Per això, se’ls ofereix una oferta de dinar (pícnic saludable), becat per la Creu Roja.

L’adolescència és un moment decisiu per a adquirir i consolidar hàbits i estils de vida saludables. Per això, la Creu Roja ha posat en marxa el projecte #Menjarsalinsti (beques de secundària) per garantir que els adolescents en situació de vulnerabilitat puguin comptar amb una alimentació sana i equilibrada.

Concretament, se’ls ofereix un dinar-pícnic saludable, al qual poden accedir gratuïtament, becats per la Creu Roja.  El contingut del menú/bossa pícnic és elaborat per la nutricionista de la Creu Roja i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

El projecte s’ha posat en marxa en 5 instituts de Catalunya (a Piera, Lleida, Terrassa, Tarragona i Girona) a mode de prova pilot. El pícnic s’ofereix al conjunt d’estudiants d’aquests centres, de manera que els becats per la Creu Roja hi accedeixen gratuïtament i la resta tenen l’opció de comprar-lo. Així, es pretén normalitzar la distribució dels ajuts.

A més de garantir una alimentació saludable dels estudiants, el projecte també engloba d’altres accions per promoure bons hàbits i estils de vida entre els adolescents.

 

Vull donar ara
Beques de Secundària #Menjarsalinsti