Projectes / Targetes de Suport Alimentari

La Creu Roja distribueix Targetes de Suport Alimentari (de prepagament) entre famílies en situació vulnerable perquè puguin comprar aliments per als seus fills i filles en comerços de proximitat, de forma normalitzada. Fins ara, aquestes targetes s’han distribuït durant els períodes de vacances escolars, per complementar les beques de menjador que la Creu Roja ja proporciona durant la resta del curs.

Si, durant el curs escolar, es garanteix que els nens i nenes en situació vulnerable tinguin almenys un àpat saludable al dia amb les beques de menjador,  les targetes de prepagament cobreixen aquesta necessitat fora del període lectiu.

Des de finals de juny 2013, la Creu Roja ha distribuït Targetes de Suport Alimentari (de prepagament) en diversos períodes de vacances escolars, com les vacances de Setmana Santa, estiu i hivern. Cada targeta està carregada amb 19 euros/ setmana per fill.

Aquest projecte va adreçat, no només als infants que reben beques de menjador durant el curs escolar, sinó també als seus germans menors de 3 anys i a nens i nenes atesos en d’altres projectes de la Creu Roja.

La distribució de les targetes també s’ha complementat amb una guia sobre alimentació saludable, elaborada per la Creu Roja i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

 

Vull donar ara
Targetes de Suport Alimentari