Notícies

La Creu Roja Barcelonès Nord i Creu Roja Montgat-Tiana garantirà l’alimentació saludable de 50 alumnes de Secundària gràcies a un Acord de Col·laboració amb TUSGSAL

Durant dotze mesos, la Creu Roja Barcelonès Nord i Montgat-Tiana, realitzarà el projecte de beques de secundària #menjasaalinsti als municipis del Barcelonès Nord i Montgat-Tiana per a garantir l’alimentació saludable d’una cinquantena d’alumnes de secundària.

Aquest projecte es desenvoluparà gràcies a un Acord de Col·laboració mitjançat el qual l’empresa TUSGSAL fa una aportació econòmica per tal de garantir que les famílies de 50 alumnes d’Educació Secundària Obligatòria puguin reforçar l’alimentació a casa a través de targetes precarregades. Així mateix, Creu Roja garanteix que, durant els períodes no lectius, aquests joves continuïn gaudint d’alimentació adient.

La Creu Roja ha posat en marxa aquest projecte després de constatar que molts dels infants que reben beques de menjador durant la primària necessiten una continuïtat en l’accés a una alimentació suficient i saludable.