Notícies

La I Cursa Solidària pel Treball Digne destinarà els fons recollits a l’Aliança per a l’Alimentació Infantil

La cursa solidària, organitzada per l’UGT, tindrà lloc el proper diumenge, 5 d’octubre, a Parets del Vallès.

El vicepresident de la Creu Roja a Catalunya i president de l’entitat a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, ha assistit avui a la presentació d’aquesta cursa solidària.

La UGT de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets del Vallès i de la Creu Roja a Catalunya, organitza el proper diumenge, 5 d’octubre, la I Cursa pel Treball Digne. El recorregut de la cursa, de 7 km, s’iniciarà al Pavelló Municipal d’Esports de Parets del Vallès.

La cursa s’ha presentat avui en roda de premsa a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Parets del Vallès, amb la presència de Josep Quitet, vicepresident de la Creu Roja a Catalunya i president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona.

Es tracta d’una acció en favor dels drets laborals. La UGT de Catalunya organitza aquesta cursa en el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne, que des de l’any 2008 convoca la Confederació Sindical Internacional cada 7 d’octubre per reclamar a tot el món llocs de treball dignes i el ple respecte pels drets dels treballadors i les treballadores.

A més, la cursa té un objectiu solidari i de lluita contra l’exclusió social. Per això, en aquesta primera edició, s’ha decidit destinar els diners que es recaptin a través de les inscripcions, així com d’altres aportacions que puguin realitzar les persones que hi participin, a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil.

Aquesta campanya de la Creu Roja a Catalunya (www.ellsnopodenesperar.org) vol aconseguir recursos per garantir l’accés a una alimentació completa, sana i equilibrada dels nens i nenes de Catalunya. L’Aliança és una crida d’ajuda a la ciutadania, les empreses i, en general, a tota la societat civil per aconseguir aplegar més recursos i esforços en favor dels projectes d’alimentació infantil. Durant el 2013, més de 56.000 infants van rebre aquest tipus d’ajuda de la Creu Roja.

Informació pràctica:

Inscripcions: es poden realitzar a www.championchip.cat. L’import és de 12 euros per a corredors sense xip i de 10 euros per a corredors que ja en tenen. Poden participar atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no, a partir de 16 anys. Els i les participants rebran un bossa, una samarreta tècnica i productes dels patrocinadors.

Premis: trofeu per als tres primers atletes de la classificació general masculina i de la femenina. Premi especial al participant més jove i al més veterà.

La cursa forma part de la “Lliga Championchip 2014″.