Notícies

L’assemblea de l’Alt Penedès rep suport empresarial per a projectes d’infància

Campus Kids Club ha contribuït a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil amb la venda de polseres solidàries.

Torres S.A  ha recollit material escolar entre el seu personal, a més de fer una aportació econòmica addicional a la Creu Roja amb aquesta finalitat.

 La Creu Roja a l’Alt Penedès ha rebut durant aquest mes de setembre suport empresarial per a diversos projectes adreçats a la infància més vulnerable, tant d’alimentació infantil com de retorn a l’escola.

Concretament, Campus Kids Club ha col·laborat amb l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, mitjançant la venda de polseres solidàries, recaptant prop de 400 euros. Aquest import es destinarà íntegrament als projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja.

D’altra banda, l’empresa Torres S.A i el seu personal han col·laborat amb els projectes de la Creu Roja per facilitar el retorn a l’escola dels infants en situació vulnerable. La col·laboració d’aquesta empresa ha estat doble: d’una banda, s’ha fet una recollida de material escolar entre el personal de Torres i, de l’altra, la Secció Sindical USOC de Torres S.A ha donat 250 euros a la Creu Roja amb aquesta finalitat.