Notícies

L’Obra Social “la Caixa” recapta 100.000 € per a l’Aliança per a l’Alimentació infantil

L’Obra Social ”la Caixa” ha donat 99.737,86 euros per a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, que serviran per distribuir 2.750 kits de suport social.  L’Obra Social, juntament amb els Voluntaris de ”la Caixa”, ha portat a terme la campanya de recollida d’aliments per lluitar contra la fam.

La campanya, que el 2013 va celebrar la seva cinquena edició, ha aconseguit recaptar aquest import, gràcies a la participació dels seus clients, que han fet donatius a través de bescanvi de punts estrella i la línia oberta, caixers automàtics i CaixaMòbil de la pròpia entitat. La recaptació correspon a la campanya de l’any passat i, durant aquest 2014, l’Obra Social “la Caixa” està duent a terme la seva sisena edició.

La Creu Roja ha acordat amb l’Obra social “la Caixa” que destinarà aquesta aportació econòmica a la compra de kits alimentaris per a la infància, els quals es repartiran a  les famílies més vulnerables de tot el territori català.

La campanya de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació infantil, que es va llançar el mes de maig, ja porta recaptats un total de 409.766 €, i vol donar suport als infants més vulnerables i a les seves famílies.