Notícies

Passejada solidària amb l’alimentació a l’ Alt Penedès

La Passejada Solidària de Vilafranca del Penedès, celebrada el 27 de setembre, ha aconseguit un total de 360 euros, que es destinaran a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació infantil. Els fons recollits procedeixen de les inscripcions i donacions dels 90 participants de la caminada.

 La ruta s’ha realitzat entre les vinyes de la mateixa població, passant pel cim de Sant Pau i per les bodegues Torres de Pacs del Penedès. A les bodegues, ha tingut lloc un aperitiu i s’ha pogut escoltar la xaranga interpretada per “Toquem, toquem”. Tant Torres com aquest grup són col·laboradors de la Passejada Solidària.

Les Passejades Solidàries de Creu Roja, que enguany celebren la seva 2ª edició, tenen per objectiu recollir fons per als projectes d’alimentació infantil de la institució humanitària. Aquesta iniciativa s’emmarca en l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya, que pretén sumar esforços i recursos de la ciutadania, el teixit social, les empreses… en favor dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat.