Què és l’Aliança Humanitària

L’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil és una iniciativa impulsada per la Creu Roja, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància.

img-que-es
Com a entitat social directament vinculada amb els sectors més desfavorits de la societat, la Creu Roja ha detectat un increment constant de la demanda d’assistència, que resulta impossible atendre amb els actuals recursos. En només dos anys, s’ha multiplicat el nombre de beneficiaris dels projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja.  Per exemple, en el cas de la distribució de kits de suport social (lots amb aliments i productes bàsics), ha augmentat prop del 35% el nombre d’infants beneficiaris entre 2011 i 2013.
Per això, tots els agents socials hi hem d’estar implicats i formar part de l’Aliança. Ciutadania, empreses, associacions, institucions, mitjans de comunicació… Tots junts, mitjançant l’Aliança, podrem dignificar les vides d’aquests infants i les seves famílies, i assegurar el nostre futur com a societat.