Vull difondre

Tots els nostres amics i coneguts poden implicar-se en aquesta iniciativa i així donar-li molta més visibilitat. Podem donar suport a l’Aliança com a Ambaixadors 2.0, compartint-la a les xarxes socials i convidant més gent a participar-hi.

Per descarregar cada arxiu cal acceptar el bon ús del material de comunicació de l’Aliança.

 

ThumbIconoFacebook

Materials per a Facebook

Canvia la teva foto de portada per ajudar-nos a difondre el missatge de l’Aliança. En tens dues opcions: fer servir una de les dues imatges de campanya que t’oferim o llençar-te a personalitzar una foto teva amb el missatge “Jo hi col·laboro”… Així tothom sabrà que col·labores amb l’Aliança!

Accepto fer bon ús del material

ThumbBanners

Banners per al teu web

També és posible que tinguis un web o un bloc… Amb aquests banners deixaràs ben clar que col·labores amb l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil. Descarrega’t l’arxiu i tria la mida que més et convingui per llençar un missatge de solidaritat.

Accepto fer bon ús del material

ThumbFirmaEmail2

Signatura per al correu electrònic

Per als qui cada dia envien decenes de correus electrònics o per als qui envien pocs… Amb aquestes signatures, cada missatge és una oportunitat de difondre el missatge de l’Aliança i així captar nous recursos per als infants que més ho necessiten.

Accepto fer bon ús del material

ThumbPoster

Cartell de campanya

Al teu lloc de treball, al teu comerç, fins i tot a la teva comunitat… Descarrega´t el cartell i penja’l on creguis que el veurà més gent. Així, amb un petit esforç per part de cadascú, aconseguirem que aquesta campanya arribi a tots els racons de Catalunya.

Accepto fer bon ús del material
ThumbDiptico

Fullet divulgatiu

Què és l’Aliança? Què volem aconseguir amb aquesta iniciativa? Com farem posible que tots els nens i nenes de casa nostra tinguin accés a una alimentació completa sana i equilibrada? En aquest fullet trobaràs les respostes a aquestes preguntes i informació molt útil sobre la realitat que viu una part de la nostra societat.

Accepto fer bon ús del material